Bocs még tanulok (Tanuló vezető T-betű) csajos matrica

Bocs még tanulok (Tanuló vezető T-betű) csajos matrica kép
A matrica-képek csak tájékoztató jellegűek, a valóságban a színek a kontraszttól és megvilágítástól függően eltérőek lehetnek. Itt a világos tónusú matricákat sötét háttéren mutatjuk, a sötét tónusúakat pedig világos háttér előtt a jobb láthatóság kedvéért.
1 009 Ft
Egységár: 1 009 Ft
Cikkszám: MD_BOCS_MEG_TANULOK_CSAJOS
Módosítva: 2021-12-06 16:08:22
Vastagság: 75 mikron Anyaga: PVC
  • Időjárás álló
  • Kültérre / beltérre egyaránt
  • Egyedi méret lehetséges
  • Stabil, biztos tapadás
  • Öntapadós (permanens vízbázisú)
  • Szakértelmet nem igényel
  • Falra, fémre, fára egyaránt tapad
  • Egyedi méretben is elérhető

Megvásárolom!

Nem rendeltél még webáruházból? Nézd át a rendelési útmutatót: Webáruház útmutató

Igen, mindenki tanult vezetni (bár ezt sokan szeretik elfelejteni, és úgy viselkedni a nyomorult tanulóval, mint egy vadállat), de igazából az értelmes ember tudja, hogy nem szégyen, ha valaki még csak tanul, még fejlődik, a többieket pedig emlékeztetheted ezzel a matricával arra, hogy tanúsítsanak egy kis türelmet, nem fognak belepusztulni, ha kicsit kedvesebbek egy tanulóval. Ezen külön lányoknak, egy aranyos csajos betűvel egy halvány bocsánatkérés is oda van biggyesztve a T betű alá.

Minden matrica öntapadós, így a felhelyezésük külön szakértelmet nem igényel, továbbá fontos, hogy minden matrica képes tapadni az összes felsorolt felületre, tehát ha valami nem az "Autómatrica" kategóriában van, attól még autóra is tökéletes, csak a minta szerint nem oda soroltuk! Ugyanígy a falmatrica is tapad a kocsira :)
A matricák különböző színekben elérhetőek, az oldalon a legnépszerűbb színeket tűntetjük fel, ha más színű matricára vágysz kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, mindenben a segítségedre leszünk.
Természetesen minden egyes matrica rendelhető egyedi méretben is, az oldalra csak a legnépszerűbb méretek kerülnek ki. Amennyiben egyedi igényed lenne, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot az info@matricadepo.hu címen :)
Megtalálható még:
Autómatricák Szöveges autómatricák