Támogatás, jó ügyekért

Számunkra nagyon fontos, hogy magánemberként teljes mellszélességgel beálljunk olyan ügyek, mozgalmak mögé, amelyeknek a létezését nem csak, hogy támogatni szeretnénk, hanem egyenesen segíteni a működésüket.

Rengeteg olyan szervezet van, akik rengeteg jószándékú ember támogatását élvezik és számtalan ember önfeláldozó munkája szükséges a napi fennmaradásukhoz, azonban mégis pénz szűkében vannak. Jellemzően közhasznú, non-profit egyesületek, alapítványok. Kitaláltunk egy olyan koncepciót, aminek a segítségével mi is tudunk egy szerényebb anyagi lökést adni ezeknek a bámulatos társaságoknak. És hogy miből áll ez a remek terv? A képlet pofon egyszerű. Az év adott időszakaiban meghírdetjük, hogy aki egy adott időintervallumban vásárol tőlünk, az a vásárlásának egy adott, előre megállapított százalékával automatikusan támogatja a megnevezett szervezetet. A támogatás mértékét a rendelés végösszegéből (a szállítási és fizetési költségek nélkül) számítjuk ki, majd az időszak végeztével ezt már magánemberként felajánljuk.

Hogy ez nekünk miért éri meg? Egyszerű. Amellett, hogy egy kicsit jó embernek érezzük magunkat ilyenkor, ez a legtöbb esetben számunkra is egy kiváló reklám, ha úgy tetszik, kéz kezet mos. Örülünk, ha segíthetünk, és örülünk, hogy közben ez egy kicsit nekünk is jó.

És mindez hogyan követhető? Szintén meglepően egyszerűen. Az elszámoláskor megmutatjuk a szervezet kapcsolattartójának a beérkezett rendelések után kiállított számlák végösszegét (a személyes adatokat természetesen nem), a kiállított számla garancia a helyes végösszegre és az időintervallumra is, így ez alapján maga a támogatott szervezet is könnyedén visszaellenőrizheti a számítások helyességét.

Az első akciónk keretében a Szarvas Kóbor és Elveszett Kutyáiért egyesület (szkek.eu) munkáját támogattuk két teljes hónapon keresztül, a beérkező rendelések 15%-ával. Ha valakik, akkor ők, és pártfogoltjaik mindenképpen megérdemelték ezt, a kezdeményezés visszhangja nagyon pozitív volt, számunkra is egy visszaigazolás volt, hogy érdemes ilyen akciókat szervezni, így hát továbbra is nyitottak vagyunk az új megkeresésekre!

Amennyiben Neked is van egy hasonló kezdeményezésed, ami mellé érdemes lehet beállni, kérlek nyugodtan írj egy levelet erről az info@matricadepo.hu címre, hiszen lehet, hogy egy következő időszakban jól együtt tudnánk működni!