A tiédet! - Fiús obszcén vicces autómatrica

A tiédet! - Fiús obszcén vicces autómatrica kép
A matrica-képek csak tájékoztató jellegűek, a valóságban a színek a kontraszttól és megvilágítástól függően eltérőek lehetnek. Itt a világos tónusú matricákat sötét háttéren mutatjuk, a sötét tónusúakat pedig világos háttér előtt a jobb láthatóság kedvéért.
979 Ft
Egységár: 979 Ft
Cikkszám: MD_TIEDET_FIUS
Módosítva: 2024-05-21 11:28:50
Vastagság: 75 mikron Anyaga: PVC
  • Időjárás álló
  • Kültérre / beltérre egyaránt
  • Egyedi méret lehetséges
  • Stabil, biztos tapadás
  • Öntapadós (permanens vízbázisú)
  • Szakértelmet nem igényel
  • Falra, fémre, fára egyaránt tapad
  • Egyedi méretben is elérhető

Megvásárolom!

Nem rendeltél még webáruházból? Nézd át a rendelési útmutatót: Webáruház útmutató

Végre valami megoldás azoknak, akiknek nincs idejük, kedvük, stb visszaszólni. Elég csak az autó hátuljára feltenni ezt a mintát, és mindenki magára veheti (már persze akinek inge). A tiédet (utalva arra, hogy a Te anyádat, vagy hasonló) feliratos (háromszor aláhúzva) autómatrica. Ez a matrica elsősorban a férfi sofőröknek szól, a lányoknak csináltunk egy külön csajos mintát, cuki szívecskével, meg ilyenek, mert a csajoknak is jár a védelem, pláne, hogy kérhetik rózsaszín fóliával :)

Minden matrica öntapadós, így a felhelyezésük külön szakértelmet nem igényel, továbbá fontos, hogy minden matrica képes tapadni az összes felsorolt felületre, tehát ha valami nem az "Autómatrica" kategóriában van, attól még autóra is tökéletes, csak a minta szerint nem oda soroltuk! Ugyanígy a falmatrica is tapad a kocsira :)
A matricák különböző színekben elérhetőek, az oldalon a legnépszerűbb színeket tűntetjük fel, ha más színű matricára vágysz kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, mindenben a segítségedre leszünk.
Természetesen minden egyes matrica rendelhető egyedi méretben is, az oldalra csak a legnépszerűbb méretek kerülnek ki. Amennyiben egyedi igényed lenne, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot az info@matricadepo.hu címen :)
Megtalálható még:
Vicces Autómatricák Felnőtt autómatricák Szöveges autómatricák