Trafipax - Nyasgem feliratos vicces matrica

Trafipax - Nyasgem feliratos vicces matrica kép
A matrica-képek csak tájékoztató jellegűek, a valóságban a színek a kontraszttól és megvilágítástól függően eltérőek lehetnek. Itt a világos tónusú matricákat sötét háttéren mutatjuk, a sötét tónusúakat pedig világos háttér előtt a jobb láthatóság kedvéért.
1 019 Ft
Egységár: 1 019 Ft
Cikkszám: MD_TRAFFIPAX_NYASGEM
Módosítva: 2024-05-19 06:25:22
Vastagság: 75 mikron Anyaga: PVC
  • Időjárás álló
  • Kültérre / beltérre egyaránt
  • Egyedi méret lehetséges
  • Stabil, biztos tapadás
  • Öntapadós (permanens vízbázisú)
  • Szakértelmet nem igényel
  • Falra, fémre, fára egyaránt tapad
  • Egyedi méretben is elérhető

Megvásárolom!

Nem rendeltél még webáruházból? Nézd át a rendelési útmutatót: Webáruház útmutató

Ú igen, ki ne szaladt volna már bele egy-egy drága fényképbe? És ki ne kívánta volna a pokolra azoknak a készítőit (noha végül nem az ő hibájuk, hogy gyorsan mentünk, de az ember már csak ilyen). Most itt egy vicces autómatrica nyasgem felirattal, megüzenhetjük az összes kamerás barátunknak, hogy mit gondolunk a tevékenységükről, de fontos kiemelni, hogy önmagában a nyasgem kifejezés - bár mind tudjuk, mit jelent általában - nem számít trágár szónak, vagy sértésnek, csak abban az esetben, ha úgy értelmezzük, hogy "nyald ki a ....gem".

Szóval mindenki azt lát bele amit akar :)

Minden matrica öntapadós, így a felhelyezésük külön szakértelmet nem igényel, továbbá fontos, hogy minden matrica képes tapadni az összes felsorolt felületre, tehát ha valami nem az "Autómatrica" kategóriában van, attól még autóra is tökéletes, csak a minta szerint nem oda soroltuk! Ugyanígy a falmatrica is tapad a kocsira :)
A matricák különböző színekben elérhetőek, az oldalon a legnépszerűbb színeket tűntetjük fel, ha más színű matricára vágysz kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, mindenben a segítségedre leszünk.
Természetesen minden egyes matrica rendelhető egyedi méretben is, az oldalra csak a legnépszerűbb méretek kerülnek ki. Amennyiben egyedi igényed lenne, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot az info@matricadepo.hu címen :)
Megtalálható még:
Autómatricák Felnőtt autómatricák Szöveges autómatricák