Te vagy az oka, hogy senki sem kedvel vicces gúnyos falmatrica

Te vagy az oka, hogy senki sem kedvel vicces gúnyos falmatrica kép
A matrica-képek csak tájékoztató jellegűek, a valóságban a színek a kontraszttól és megvilágítástól függően eltérőek lehetnek. Itt a világos tónusú matricákat sötét háttéren mutatjuk, a sötét tónusúakat pedig világos háttér előtt a jobb láthatóság kedvéért.
1 059 Ft
Egységár: 1 059 Ft
Cikkszám: MD_YOURE_THE_REASON
Módosítva: 2024-07-23 11:24:51
Vastagság: 75 mikron Anyaga: PVC
  • Időjárás álló
  • Kültérre / beltérre egyaránt
  • Egyedi méret lehetséges
  • Stabil, biztos tapadás
  • Öntapadós (permanens vízbázisú)
  • Szakértelmet nem igényel
  • Falra, fémre, fára egyaránt tapad
  • Egyedi méretben is elérhető

Megvásárolom!

Nem rendeltél még webáruházból? Nézd át a rendelési útmutatót: Webáruház útmutató

Mind ismerünk olyan embert, akit álltalában jó okkal nem annyira szeret senki, de ő mégis mindig meg van lepődve ha valaki nem kedveli igazán. Nos, számukra ez egy remek vicces ajándék, akár a darabos természetű, de viccet értő apósoknak, de gyakorolhatunk önkritikát is ezzel a kis demotiváló falmatricával. Autóra ragasztva pedig kész beszólás. You're the reason nobody likes you, magyarul annyit tesz, Te magad vagy az oka, hogy senki sem kedvel.

Minden matrica öntapadós, így a felhelyezésük külön szakértelmet nem igényel, továbbá fontos, hogy minden matrica képes tapadni az összes felsorolt felületre, tehát ha valami nem az "Autómatrica" kategóriában van, attól még autóra is tökéletes, csak a minta szerint nem oda soroltuk! Ugyanígy a falmatrica is tapad a kocsira :)
A matricák különböző színekben elérhetőek, az oldalon a legnépszerűbb színeket tűntetjük fel, ha más színű matricára vágysz kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, mindenben a segítségedre leszünk.
Természetesen minden egyes matrica rendelhető egyedi méretben is, az oldalra csak a legnépszerűbb méretek kerülnek ki. Amennyiben egyedi igényed lenne, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot az info@matricadepo.hu címen :)
Megtalálható még:
Autómatricák Fali matricák nappaliba