Red Adair - Ha azt gondolod túl drága egy profit alkalmazni, várj amíg egy amatőrt alkalmazol.

Red Adair - Ha azt gondolod túl drága egy profit alkalmazni, várj amíg egy amatőrt alkalmazol. kép
A matrica-képek csak tájékoztató jellegűek, a valóságban a színek a kontraszttól és megvilágítástól függően eltérőek lehetnek. Itt a világos tónusú matricákat sötét háttéren mutatjuk, a sötét tónusúakat pedig világos háttér előtt a jobb láthatóság kedvéért.
1 049 Ft
Egységár: 1 049 Ft
Cikkszám: MD_REDADAIR_EXPENSIVE
Módosítva: 2022-06-29 18:00:19
Vastagság: 75 mikron Anyaga: PVC
  • Időjárás álló
  • Kültérre / beltérre egyaránt
  • Egyedi méret lehetséges
  • Stabil, biztos tapadás
  • Öntapadós (permanens vízbázisú)
  • Szakértelmet nem igényel
  • Falra, fémre, fára egyaránt tapad
  • Egyedi méretben is elérhető

Megvásárolom!

Nem rendeltél még webáruházból? Nézd át a rendelési útmutatót: Webáruház útmutató

Paul Neal "Red" Adair kedves és betaláló idézete: "Ha úgy gondolod drága egy profit alkalmazni, csak várj amíg megpróbálsz egy amatőrt alkalmazni". Kiváló szlogen műhelyek, irodák falára, mert valljuk be, 100%-ban igaz. Mindenki járt már úgy, hogy megpróbált a szakértelmen spórolni, és ebből szokott származni a furcsa, elcseszett, selejtes végeredmény. Mindenkinek van olyan ismerőse, aki már ráfizetett erre a gondolkodásra a fürdőszoba-felújításnál, festésnél, és hasonló projekteknél.

Minden matrica öntapadós, így a felhelyezésük külön szakértelmet nem igényel, továbbá fontos, hogy minden matrica képes tapadni az összes felsorolt felületre, tehát ha valami nem az "Autómatrica" kategóriában van, attól még autóra is tökéletes, csak a minta szerint nem oda soroltuk! Ugyanígy a falmatrica is tapad a kocsira :)
A matricák különböző színekben elérhetőek, az oldalon a legnépszerűbb színeket tűntetjük fel, ha más színű matricára vágysz kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, mindenben a segítségedre leszünk.
Természetesen minden egyes matrica rendelhető egyedi méretben is, az oldalra csak a legnépszerűbb méretek kerülnek ki. Amennyiben egyedi igényed lenne, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot az info@matricadepo.hu címen :)
Megtalálható még:
Motivációs matricák, faltetoválások