PSY matrica

PSY matrica kép
A matrica-képek csak tájékoztató jellegűek, a valóságban a színek a kontraszttól és megvilágítástól függően eltérőek lehetnek. Itt a világos tónusú matricákat sötét háttéren mutatjuk, a sötét tónusúakat pedig világos háttér előtt a jobb láthatóság kedvéért.
1 199 Ft
Egységár: 1 199 Ft
Cikkszám: MD_PSY
Módosítva: 2024-07-23 10:14:32
Vastagság: 75 mikron Anyaga: PVC
  • Időjárás álló
  • Kültérre / beltérre egyaránt
  • Egyedi méret lehetséges
  • Stabil, biztos tapadás
  • Öntapadós (permanens vízbázisú)
  • Szakértelmet nem igényel
  • Falra, fémre, fára egyaránt tapad
  • Egyedi méretben is elérhető

Megvásárolom!

Nem rendeltél még webáruházból? Nézd át a rendelési útmutatót: Webáruház útmutató

Psy vitathatatlanul a leghíresebb koreai, bár valljuk be kicsit északabbra is van egy hozzá nagyon hasonló fickó aki szintén eléggé ismert. Viszont a youtube sztárok között kétségkívül a déli csávó a híresebb, Gagnam Style című eposzával durván berobbant a köztudatba, és meglepő módon sikerült tovább fokoznia a sikereit, dolgozott együtt Snoop Doggal és egy rakás más híres zenésszel, szóval azért tud valamit az ürge. A Gentleman és Gagnam Style számokban bemutatott brutál táncát alighanem a vilgáon bárhol felismerik, a ennek a táncnak jellegzetes eleme lett megörökítve, amikor egyfajta galoppozást imitálva helyben ugrál.

Minden matrica öntapadós, így a felhelyezésük külön szakértelmet nem igényel, továbbá fontos, hogy minden matrica képes tapadni az összes felsorolt felületre, tehát ha valami nem az "Autómatrica" kategóriában van, attól még autóra is tökéletes, csak a minta szerint nem oda soroltuk! Ugyanígy a falmatrica is tapad a kocsira :)
A matricák különböző színekben elérhetőek, az oldalon a legnépszerűbb színeket tűntetjük fel, ha más színű matricára vágysz kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, mindenben a segítségedre leszünk.
Természetesen minden egyes matrica rendelhető egyedi méretben is, az oldalra csak a legnépszerűbb méretek kerülnek ki. Amennyiben egyedi igényed lenne, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot az info@matricadepo.hu címen :)
Megtalálható még:
Fali dekorációk gyerekszobába Vicces Autómatricák