Namaste bitches vicces trágár autómatrica

Namaste bitches vicces trágár autómatrica kép
A matrica-képek csak tájékoztató jellegűek, a valóságban a színek a kontraszttól és megvilágítástól függően eltérőek lehetnek. Itt a világos tónusú matricákat sötét háttéren mutatjuk, a sötét tónusúakat pedig világos háttér előtt a jobb láthatóság kedvéért.
959 Ft
Egységár: 959 Ft
Cikkszám: MD_NAMASTE_BITCHES
Módosítva: 2024-06-19 09:00:58
Vastagság: 75 mikron Anyaga: PVC
  • Időjárás álló
  • Kültérre / beltérre egyaránt
  • Egyedi méret lehetséges
  • Stabil, biztos tapadás
  • Öntapadós (permanens vízbázisú)
  • Szakértelmet nem igényel
  • Falra, fémre, fára egyaránt tapad
  • Egyedi méretben is elérhető

Megvásárolom!

Nem rendeltél még webáruházból? Nézd át a rendelési útmutatót: Webáruház útmutató

Namaszté (Namaste), jelentése nagyjából annyi, hogy "Meghajolok előtted", de tulajdonképpen alapjában egy tiszteletteljes köszöntési forma indiában. A jóga (yoga) elterjedésével közismertebb lett, és hát született egy matrica "Namaste bitches" felirattal, ami nagyjából annyit tesz magyarul, hogy "Namaszté, ribancok", de mi ezt a magyar változatban (kapható nálunk) namaszté köcsögökre cseréltük, a gender-semlegesség fényében. A viccet kéretik érteni :)

Minden matrica öntapadós, így a felhelyezésük külön szakértelmet nem igényel, továbbá fontos, hogy minden matrica képes tapadni az összes felsorolt felületre, tehát ha valami nem az "Autómatrica" kategóriában van, attól még autóra is tökéletes, csak a minta szerint nem oda soroltuk! Ugyanígy a falmatrica is tapad a kocsira :)
A matricák különböző színekben elérhetőek, az oldalon a legnépszerűbb színeket tűntetjük fel, ha más színű matricára vágysz kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, mindenben a segítségedre leszünk.
Természetesen minden egyes matrica rendelhető egyedi méretben is, az oldalra csak a legnépszerűbb méretek kerülnek ki. Amennyiben egyedi igényed lenne, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot az info@matricadepo.hu címen :)
Megtalálható még:
Autómatricák Vicces Autómatricák

Hasonló termékek