Mr Puskás Ferenc - magyar legenda matrica

Mr Puskás Ferenc - magyar legenda matrica kép
A matrica-képek csak tájékoztató jellegűek, a valóságban a színek a kontraszttól és megvilágítástól függően eltérőek lehetnek. Itt a világos tónusú matricákat sötét háttéren mutatjuk, a sötét tónusúakat pedig világos háttér előtt a jobb láthatóság kedvéért.
1 079 Ft
Egységár: 1 079 Ft
Cikkszám: MD_PUSKAS
Módosítva: 2024-05-21 12:46:09
Vastagság: 75 mikron Anyaga: PVC
  • Időjárás álló
  • Kültérre / beltérre egyaránt
  • Egyedi méret lehetséges
  • Stabil, biztos tapadás
  • Öntapadós (permanens vízbázisú)
  • Szakértelmet nem igényel
  • Falra, fémre, fára egyaránt tapad
  • Egyedi méretben is elérhető

Megvásárolom!

Nem rendeltél még webáruházból? Nézd át a rendelési útmutatót: Webáruház útmutató

George Best írta életrajzi könyvében, hogy amikor Ausztráliában Bobby Charltonnal, Puskással és Dennis Law-val egy futballakadémia fiataljait edzették, a gyerekek lenézték és nem tisztelték Puskást, viccelődtek a korával és a súlyával. Az edzők elhatározták, hogy kihívják a srácokat, melyikük tudja bármelyik edzőnél többször eltalálni a kapu keresztlécét 10 alkalommal egymás után, a fiatalok természetesen az öreg, testes Puskást választották ellenfélnek. Law körbekérdezett, ki mi tippel, az öreg tízből hányszor fogja eltalálni a keresztlécet. A legtöbb gyerek ötnél kevesebbet mondott, George Best pedig tizet. Az öreg, túlsúlyos edző kilépett, és egymás után kilencszer telibe találta a keresztlécet. A tizedik lövés előtt felívelte a labdát a levegőbe, mindkét vállán és a fején is megpattintotta egyszer, majd sarokkal átemelte saját magán, végül kapásból telebombázta a felső kapufát. Mindannyian csendben álltak, majd az egyik kölyök megkérdezte ki volt ő. George Best annyit válaszolt: Neked öcsi, ő Mr. Puskás.

Minden matrica öntapadós, így a felhelyezésük külön szakértelmet nem igényel, továbbá fontos, hogy minden matrica képes tapadni az összes felsorolt felületre, tehát ha valami nem az "Autómatrica" kategóriában van, attól még autóra is tökéletes, csak a minta szerint nem oda soroltuk! Ugyanígy a falmatrica is tapad a kocsira :)
A matricák különböző színekben elérhetőek, az oldalon a legnépszerűbb színeket tűntetjük fel, ha más színű matricára vágysz kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, mindenben a segítségedre leszünk.
Természetesen minden egyes matrica rendelhető egyedi méretben is, az oldalra csak a legnépszerűbb méretek kerülnek ki. Amennyiben egyedi igényed lenne, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot az info@matricadepo.hu címen :)
Megtalálható még:
Motivációs matricák, faltetoválások Szöveges autómatricák