Miyagi-do Karate logós falmatrica (Cobra Kai)

Miyagi-do Karate logós falmatrica (Cobra Kai) kép
A matrica-képek csak tájékoztató jellegűek, a valóságban a színek a kontraszttól és megvilágítástól függően eltérőek lehetnek. Itt a világos tónusú matricákat sötét háttéren mutatjuk, a sötét tónusúakat pedig világos háttér előtt a jobb láthatóság kedvéért.
1 049 Ft
Egységár: 1 049 Ft
Cikkszám: MD_MIYAGI_DO_KARATE
Módosítva: 2024-06-16 22:55:26
Vastagság: 75 mikron Anyaga: PVC
  • Időjárás álló
  • Kültérre / beltérre egyaránt
  • Egyedi méret lehetséges
  • Stabil, biztos tapadás
  • Öntapadós (permanens vízbázisú)
  • Szakértelmet nem igényel
  • Falra, fémre, fára egyaránt tapad
  • Egyedi méretben is elérhető

Megvásárolom!

Nem rendeltél még webáruházból? Nézd át a rendelési útmutatót: Webáruház útmutató

Aki a kilencvenes években gyerek volt biztosan találkozott a karate kölyök (karate kid) című, méltán híres és népszerű gyerekfilmmel, ahol a szokásos hollywoodi klisé mentén a gonosz gazdag kölköt végül a jó, de csóró kisfiú szétrúgja a ringben, és még a csaját is lenyúlja. A másik kérdés, hogy a netflix joggal karolta fel a témát, és csinált belőle egy egész jó kis sorozatot, ahol ezúttal az eredeti film főgonosza, Johnny Lawrence, a Cobra Kai karateiskola fő reménysége köré épül a sorozat, és valljuk be nagyon szórakoztató, így mivel gondoltuk a Cobra Kai és a Miyagi-do kultusza bizonyára újra felívelőben lesz, gyártunk hozzá pár mintát :)

Ez pedig itt a Miyagi-do logója a kicsi bonsai fával és a lenyugvó nappal.

Annácska egy igazi kis művész, fiatal kora ellenére zseniális minimalista műveket, képregényes stílusú macskaábrázolásokat bocsájt rendelkezésünkre. Reméljük, még sokáig megmarad ilyen termékeny kis művésznek :)

Minden matrica öntapadós, így a felhelyezésük külön szakértelmet nem igényel, továbbá fontos, hogy minden matrica képes tapadni az összes felsorolt felületre, tehát ha valami nem az "Autómatrica" kategóriában van, attól még autóra is tökéletes, csak a minta szerint nem oda soroltuk! Ugyanígy a falmatrica is tapad a kocsira :)
A matricák különböző színekben elérhetőek, az oldalon a legnépszerűbb színeket tűntetjük fel, ha más színű matricára vágysz kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, mindenben a segítségedre leszünk.
Természetesen minden egyes matrica rendelhető egyedi méretben is, az oldalra csak a legnépszerűbb méretek kerülnek ki. Amennyiben egyedi igényed lenne, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot az info@matricadepo.hu címen :)
Megtalálható még:
Autómatricák Fali dekorációk gyerekszobába Fali matricák nappaliba Motivációs matricák, faltetoválások Retro falmatricák