Mi a mesterséged spártai? - Motivációs falmatrica

Mi a mesterséged spártai? - Motivációs falmatrica kép
A matrica-képek csak tájékoztató jellegűek, a valóságban a színek a kontraszttól és megvilágítástól függően eltérőek lehetnek. Itt a világos tónusú matricákat sötét háttéren mutatjuk, a sötét tónusúakat pedig világos háttér előtt a jobb láthatóság kedvéért.
1 089 Ft
Egységár: 1 089 Ft
Cikkszám: MD_SPARTAI
Módosítva: 2024-03-05 12:22:46
Vastagság: 75 mikron Anyaga: PVC
  • Időjárás álló
  • Kültérre / beltérre egyaránt
  • Egyedi méret lehetséges
  • Stabil, biztos tapadás
  • Öntapadós (permanens vízbázisú)
  • Szakértelmet nem igényel
  • Falra, fémre, fára egyaránt tapad
  • Egyedi méretben is elérhető

Megvásárolom!

Nem rendeltél még webáruházból? Nézd át a rendelési útmutatót: Webáruház útmutató

Ugye emlékeztek a híres Frank Miller képregényből készített 300 című filmre? Ebben a filmben van egy nagyon lelkesítő jelenet, amikor Leonidas király megkérdezi az árkádiaiakat, hogy mi a mesterségük. Erre érkezik egy kazal különböző válasz, szobrász, kőfaragó, halász, stb. Ekkor a király megkérdezi a saját spártai harcosait, hogy ugyan mi a mesterségük, a harcosok pedig egy emberként emelik fel a fegyverüket és csatakiáltással válaszolnak. A jelenetből egyértelművé válik, hogy miben a legjobbak. Olyanoknak ajánljuk ezt a mintát, akiknek néha szükségük van arra, hogy emlékeztessék őket, miben a legjobbak, és, hogy abban valóban a legjobbak.

Minden matrica öntapadós, így a felhelyezésük külön szakértelmet nem igényel, továbbá fontos, hogy minden matrica képes tapadni az összes felsorolt felületre, tehát ha valami nem az "Autómatrica" kategóriában van, attól még autóra is tökéletes, csak a minta szerint nem oda soroltuk! Ugyanígy a falmatrica is tapad a kocsira :)
A matricák különböző színekben elérhetőek, az oldalon a legnépszerűbb színeket tűntetjük fel, ha más színű matricára vágysz kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, mindenben a segítségedre leszünk.
Természetesen minden egyes matrica rendelhető egyedi méretben is, az oldalra csak a legnépszerűbb méretek kerülnek ki. Amennyiben egyedi igényed lenne, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot az info@matricadepo.hu címen :)
Megtalálható még:
Motivációs matricák, faltetoválások