#maradnékdedolgozom hashtag maradnék, de dolgozom feliratos autómatrica

#maradnékdedolgozom hashtag maradnék, de dolgozom feliratos autómatrica kép
A matrica-képek csak tájékoztató jellegűek, a valóságban a színek a kontraszttól és megvilágítástól függően eltérőek lehetnek. Itt a világos tónusú matricákat sötét háttéren mutatjuk, a sötét tónusúakat pedig világos háttér előtt a jobb láthatóság kedvéért.
1 289 Ft
Egységár: 1 289 Ft
Cikkszám: MD_MARADNEKDEDOLGOZOM
Módosítva: 2024-07-23 11:41:30
Vastagság: 75 mikron Anyaga: PVC
  • Időjárás álló
  • Kültérre / beltérre egyaránt
  • Egyedi méret lehetséges
  • Stabil, biztos tapadás
  • Öntapadós (permanens vízbázisú)
  • Szakértelmet nem igényel
  • Falra, fémre, fára egyaránt tapad
  • Egyedi méretben is elérhető

Megvásárolom!

Nem rendeltél még webáruházból? Nézd át a rendelési útmutatót: Webáruház útmutató

Igen, bár tombol a #maradjotthon kampány (nagyon helyesen), sajnos (illetve az otthonmaradók szerencséjére) sokan nem tehetik (vagy nem akarják megtenni), hogy otthon maradjanak, mert dolgozniuk kell, dolgozni akarnak, mert nélkülül az élet megállna. Igen, rájuk gondolok, a kamionosokra, áruszállítókra, árufeltöltőkre, pénztárosokra, egészségügyi dolgozókra, takarítókra, akik ugyanúgy az első vonalban harcolnak ez ellen a szar ellen. Nekik készült ez az egyszerű minta, amin csak annyi áll: "maradnék (otthon), de dolgoznom kell". Azt hiszem ez mindent elmond.

Minden matrica öntapadós, így a felhelyezésük külön szakértelmet nem igényel, továbbá fontos, hogy minden matrica képes tapadni az összes felsorolt felületre, tehát ha valami nem az "Autómatrica" kategóriában van, attól még autóra is tökéletes, csak a minta szerint nem oda soroltuk! Ugyanígy a falmatrica is tapad a kocsira :)
A matricák különböző színekben elérhetőek, az oldalon a legnépszerűbb színeket tűntetjük fel, ha más színű matricára vágysz kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, mindenben a segítségedre leszünk.
Természetesen minden egyes matrica rendelhető egyedi méretben is, az oldalra csak a legnépszerűbb méretek kerülnek ki. Amennyiben egyedi igényed lenne, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot az info@matricadepo.hu címen :)
Megtalálható még:
Autómatricák Motivációs matricák, faltetoválások