Lionel Messi (FC Barcelona) matrica - szakállas

Lionel Messi (FC Barcelona) matrica - szakállas kép
A matrica-képek csak tájékoztató jellegűek, a valóságban a színek a kontraszttól és megvilágítástól függően eltérőek lehetnek. Itt a világos tónusú matricákat sötét háttéren mutatjuk, a sötét tónusúakat pedig világos háttér előtt a jobb láthatóság kedvéért.
1 089 Ft
Egységár: 1 089 Ft
Cikkszám: MD_MESSI
Módosítva: 2024-03-05 06:43:31
Vastagság: 75 mikron Anyaga: PVC
  • Időjárás álló
  • Kültérre / beltérre egyaránt
  • Egyedi méret lehetséges
  • Stabil, biztos tapadás
  • Öntapadós (permanens vízbázisú)
  • Szakértelmet nem igényel
  • Falra, fémre, fára egyaránt tapad
  • Egyedi méretben is elérhető

Megvásárolom!

Nem rendeltél még webáruházból? Nézd át a rendelési útmutatót: Webáruház útmutató

Napjaink (ha nem az elmúlt időké is) vitathatatlanul egyik legjobb labdarúgója, talán csak a portugál csillag fogható hozzá. Emberileg és sportemberileg is sokszor bizonyított már, számos rekordot tart, a katalán barcelona csapatához való klubhűsége pedig példaértékű. Világszerte óriási rajongótábora van, sokan úgy gondolják, míg a többi játékos olvassa a futball könyvét, Lionel Messi írja azt. Noha argentín származású, gyerekkora óta európában futballozik. Amióta pedig a képen is látható szakállat hordja már azt sem lehet rá mondani, hogy kölyökképű.

Minden matrica öntapadós, így a felhelyezésük külön szakértelmet nem igényel, továbbá fontos, hogy minden matrica képes tapadni az összes felsorolt felületre, tehát ha valami nem az "Autómatrica" kategóriában van, attól még autóra is tökéletes, csak a minta szerint nem oda soroltuk! Ugyanígy a falmatrica is tapad a kocsira :)
A matricák különböző színekben elérhetőek, az oldalon a legnépszerűbb színeket tűntetjük fel, ha más színű matricára vágysz kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, mindenben a segítségedre leszünk.
Természetesen minden egyes matrica rendelhető egyedi méretben is, az oldalra csak a legnépszerűbb méretek kerülnek ki. Amennyiben egyedi igényed lenne, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot az info@matricadepo.hu címen :)
Megtalálható még:
Fali dekorációk gyerekszobába Sport autómatricák Foci, focicsapat matricák