In memoriam Diego Maradona arcképes autó- és falmatrica

In memoriam Diego Maradona arcképes autó- és falmatrica kép
A matrica-képek csak tájékoztató jellegűek, a valóságban a színek a kontraszttól és megvilágítástól függően eltérőek lehetnek. Itt a világos tónusú matricákat sötét háttéren mutatjuk, a sötét tónusúakat pedig világos háttér előtt a jobb láthatóság kedvéért.
1 169 Ft
Egységár: 1 169 Ft
Cikkszám: MD_MARADONA_DIOS
Módosítva: 2024-05-19 08:03:43
Vastagság: 75 mikron Anyaga: PVC
  • Időjárás álló
  • Kültérre / beltérre egyaránt
  • Egyedi méret lehetséges
  • Stabil, biztos tapadás
  • Öntapadós (permanens vízbázisú)
  • Szakértelmet nem igényel
  • Falra, fémre, fára egyaránt tapad
  • Egyedi méretben is elérhető

Megvásárolom!

Nem rendeltél még webáruházból? Nézd át a rendelési útmutatót: Webáruház útmutató

Az ember, akinek mindenki hallotta már a nevét. Diego Armando Maradona, a világ talán leghíresebb futballistája, aki nem csak a pályán mutatott dolgaiért lett híres, hanem életének sötét pillanatai miatt is. Akárhogy is, sajnos egy legendával lett szegényebb a sport, és erre emlékezvén alkottuk ezt a mintát D10S felirattal (Dios - Isten spanyolul), benne a 10-es (Maradona mezszáma), alul pedig egy afféle sírfelirat szerűen a születési dátuma, azonban halálának dátumát a végtelenség jelére cseréltük, érzékeltetvén, hogy az emléke, szellemisége örökké tart. Maradona és futball rajongóknak ajánlott akár autóra, akár falra.

Minden matrica öntapadós, így a felhelyezésük külön szakértelmet nem igényel, továbbá fontos, hogy minden matrica képes tapadni az összes felsorolt felületre, tehát ha valami nem az "Autómatrica" kategóriában van, attól még autóra is tökéletes, csak a minta szerint nem oda soroltuk! Ugyanígy a falmatrica is tapad a kocsira :)
A matricák különböző színekben elérhetőek, az oldalon a legnépszerűbb színeket tűntetjük fel, ha más színű matricára vágysz kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, mindenben a segítségedre leszünk.
Természetesen minden egyes matrica rendelhető egyedi méretben is, az oldalra csak a legnépszerűbb méretek kerülnek ki. Amennyiben egyedi igényed lenne, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot az info@matricadepo.hu címen :)
Megtalálható még:
Fali matricák nappaliba Motivációs matricák, faltetoválások