Greta, veszel nekem e-autót feliratos vicces autómatrica

Greta, veszel nekem e-autót feliratos vicces autómatrica kép
A matrica-képek csak tájékoztató jellegűek, a valóságban a színek a kontraszttól és megvilágítástól függően eltérőek lehetnek. Itt a világos tónusú matricákat sötét háttéren mutatjuk, a sötét tónusúakat pedig világos háttér előtt a jobb láthatóság kedvéért.
1 069 Ft
Egységár: 1 069 Ft
Cikkszám: MD_GRETA_VESZEL_NEKEM
Módosítva: 2024-07-13 10:36:57
Vastagság: 75 mikron Anyaga: PVC
  • Időjárás álló
  • Kültérre / beltérre egyaránt
  • Egyedi méret lehetséges
  • Stabil, biztos tapadás
  • Öntapadós (permanens vízbázisú)
  • Szakértelmet nem igényel
  • Falra, fémre, fára egyaránt tapad
  • Egyedi méretben is elérhető

Megvásárolom!

Nem rendeltél még webáruházból? Nézd át a rendelési útmutatót: Webáruház útmutató

A tavalyi év egyik hozadéka (vagy deficitje?) volt a jó öreg Greta Thunberg, aki egy tizenéves svéd diáklány, viszont frankón jól meg akarja mondani mindenkinek mit kellene tenni a világunk megreformálása, és a környezetünk megóvása érdekében. A kezdeményezés nagyon kedves, de a hangnem, amit használt sokaknál kiverte a biztosítékot, megfejelve azzal, hogy mivel a kislánynak semmilyen releváns végzettsége, tapasztalata nincs, így a meglátásai inkább lőzungoknak tűnnek, mint valós megoldásoknak, sokan úgy voltak vele, hogy "mondani könnyű". Viszont nagyon népszerű lett ennek ellenére is, mert valamiért a világ szereti felkarolni az agresszív tinédzsereket. Na persze az autóvezetők sem minden esetben vannak elájulva tőle, így a vele nem annyira szimpatizálóknak készült ez a kis matrica, ami csak ennyit kérdez: Gréta, veszel nekem e-autót?

Minden matrica öntapadós, így a felhelyezésük külön szakértelmet nem igényel, továbbá fontos, hogy minden matrica képes tapadni az összes felsorolt felületre, tehát ha valami nem az "Autómatrica" kategóriában van, attól még autóra is tökéletes, csak a minta szerint nem oda soroltuk! Ugyanígy a falmatrica is tapad a kocsira :)
A matricák különböző színekben elérhetőek, az oldalon a legnépszerűbb színeket tűntetjük fel, ha más színű matricára vágysz kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, mindenben a segítségedre leszünk.
Természetesen minden egyes matrica rendelhető egyedi méretben is, az oldalra csak a legnépszerűbb méretek kerülnek ki. Amennyiben egyedi igényed lenne, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot az info@matricadepo.hu címen :)
Megtalálható még:
Autómatricák Felnőtt autómatricák Autós autómatricák Szöveges autómatricák