Gondoltad már, hogy neked van igazad? Motivációs matrica

Gondoltad már, hogy neked van igazad? Motivációs matrica kép
A matrica-képek csak tájékoztató jellegűek, a valóságban a színek a kontraszttól és megvilágítástól függően eltérőek lehetnek. Itt a világos tónusú matricákat sötét háttéren mutatjuk, a sötét tónusúakat pedig világos háttér előtt a jobb láthatóság kedvéért.
1 099 Ft
Egységár: 1 099 Ft
Cikkszám: MD_GONDOLTAD_MAR
Módosítva: 2024-06-19 08:59:32
Vastagság: 75 mikron Anyaga: PVC
  • Időjárás álló
  • Kültérre / beltérre egyaránt
  • Egyedi méret lehetséges
  • Stabil, biztos tapadás
  • Öntapadós (permanens vízbázisú)
  • Szakértelmet nem igényel
  • Falra, fémre, fára egyaránt tapad
  • Egyedi méretben is elérhető

Megvásárolom!

Nem rendeltél még webáruházból? Nézd át a rendelési útmutatót: Webáruház útmutató

Ki ne gondolt volna már rá, hogy az egész világ hülyék gyülekezete? Ki ne szorongott volna már amiatt, hogy más, mint a többség? Hogy különbözik? Ugyan manapság egyre inkább divat, hogy a társadalom elfogadó, nyitott, de sajnos a szorongás ettől még működik az emberben, holott, sokszor, többször mint gondolnánk, elég lenne csak másként szemlélni a különbséget. Gondoltuk, remek motiváció, hangulat-alapozó lehet ebből a mintából a töprengésre, szorongásra hajlamos személyek számára, noha pusztán ettől biztosan nem lesz senki hurráoptimista, de sok esetben elég lehet egy pillantás a mintára, hogy segítsen átvészelni az önmarcangoló időszakokat :)

Minden matrica öntapadós, így a felhelyezésük külön szakértelmet nem igényel, továbbá fontos, hogy minden matrica képes tapadni az összes felsorolt felületre, tehát ha valami nem az "Autómatrica" kategóriában van, attól még autóra is tökéletes, csak a minta szerint nem oda soroltuk! Ugyanígy a falmatrica is tapad a kocsira :)
A matricák különböző színekben elérhetőek, az oldalon a legnépszerűbb színeket tűntetjük fel, ha más színű matricára vágysz kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, mindenben a segítségedre leszünk.
Természetesen minden egyes matrica rendelhető egyedi méretben is, az oldalra csak a legnépszerűbb méretek kerülnek ki. Amennyiben egyedi igényed lenne, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot az info@matricadepo.hu címen :)
Megtalálható még:
Fali matricák nappaliba Motivációs matricák, faltetoválások Szöveges autómatricák Fali dekorációk konyhába és berendezésekre

Hasonló termékek