Futball-foci Tsubasa kapitány sziluett autó matrica

Futball-foci Tsubasa kapitány sziluett autó matrica kép
A matrica-képek csak tájékoztató jellegűek, a valóságban a színek a kontraszttól és megvilágítástól függően eltérőek lehetnek. Itt a világos tónusú matricákat sötét háttéren mutatjuk, a sötét tónusúakat pedig világos háttér előtt a jobb láthatóság kedvéért.
1 169 Ft
Egységár: 1 169 Ft
Cikkszám: MD_FUTBALL_FOCI_TSUBASA_KAPITANY
Módosítva: 2024-06-17 00:48:40
Vastagság: 75 mikron Anyaga: PVC
  • Időjárás álló
  • Kültérre / beltérre egyaránt
  • Egyedi méret lehetséges
  • Stabil, biztos tapadás
  • Öntapadós (permanens vízbázisú)
  • Szakértelmet nem igényel
  • Falra, fémre, fára egyaránt tapad
  • Egyedi méretben is elérhető

Megvásárolom!

Nem rendeltél még webáruházból? Nézd át a rendelési útmutatót: Webáruház útmutató

Ó igen, ha a kilencvenes években voltál gyerek, akkor tutia vágod a jó öreg Tsubasa kapitányt, előtted van a szuper aquila lövés, aminek a kivitelezése néha több mint egy epizódott vett igénybe. Lehetett szeretni, vagy nem szeretni ezt a rajzfilmet, de az tuti, hogy önmagában többet tett a foci népszerűsítéséért, mint az MLSZ az elmúlt 20 évben. Legalábbis szerintünk :)

Minden matrica öntapadós, így a felhelyezésük külön szakértelmet nem igényel, továbbá fontos, hogy minden matrica képes tapadni az összes felsorolt felületre, tehát ha valami nem az "Autómatrica" kategóriában van, attól még autóra is tökéletes, csak a minta szerint nem oda soroltuk! Ugyanígy a falmatrica is tapad a kocsira :)
A matricák különböző színekben elérhetőek, az oldalon a legnépszerűbb színeket tűntetjük fel, ha más színű matricára vágysz kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, mindenben a segítségedre leszünk.
Természetesen minden egyes matrica rendelhető egyedi méretben is, az oldalra csak a legnépszerűbb méretek kerülnek ki. Amennyiben egyedi igényed lenne, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot az info@matricadepo.hu címen :)
Megtalálható még:
Autómatricák Fali dekorációk gyerekszobába Vicces Autómatricák