Euro2020 Európabajnokság Kint vagyunk vazeg! feliratos autómatrica

Euro2020 Európabajnokság Kint vagyunk vazeg! feliratos autómatrica kép
A matrica-képek csak tájékoztató jellegűek, a valóságban a színek a kontraszttól és megvilágítástól függően eltérőek lehetnek. Itt a világos tónusú matricákat sötét háttéren mutatjuk, a sötét tónusúakat pedig világos háttér előtt a jobb láthatóság kedvéért.
1 089 Ft
Egységár: 1 089 Ft
Cikkszám: MD_KINT_VAGYUNK_VAZEG
Módosítva: 2024-06-16 23:32:49
Vastagság: 75 mikron Anyaga: PVC
  • Időjárás álló
  • Kültérre / beltérre egyaránt
  • Egyedi méret lehetséges
  • Stabil, biztos tapadás
  • Öntapadós (permanens vízbázisú)
  • Szakértelmet nem igényel
  • Falra, fémre, fára egyaránt tapad
  • Egyedi méretben is elérhető

Megvásárolom!

Nem rendeltél még webáruházból? Nézd át a rendelési útmutatót: Webáruház útmutató

2020 november 12, csütörtök. A Magyar labdarúgó-válogatott kijutott az EB-re. Szóljon ez a matrica azoknak, akik 88percig szomorkodtak, hogy utána 6 perc alatt kiüvöltsék a lelket magukból, amikor először is a '88. percben a válogatott elsőszámú szinesbőrűje, Nego kiegyenlített a Izland válogatottja ellen, majd pedig a '92 -ben, amikor is Szoboszlai Dominik pompás találatával hazaküldte szomorkodni az izlandi legényeket. Ez már járt minden magyar futballrajongónak.

Annácska egy igazi kis művész, fiatal kora ellenére zseniális minimalista műveket, képregényes stílusú macskaábrázolásokat bocsájt rendelkezésünkre. Reméljük, még sokáig megmarad ilyen termékeny kis művésznek :)

Minden matrica öntapadós, így a felhelyezésük külön szakértelmet nem igényel, továbbá fontos, hogy minden matrica képes tapadni az összes felsorolt felületre, tehát ha valami nem az "Autómatrica" kategóriában van, attól még autóra is tökéletes, csak a minta szerint nem oda soroltuk! Ugyanígy a falmatrica is tapad a kocsira :)
A matricák különböző színekben elérhetőek, az oldalon a legnépszerűbb színeket tűntetjük fel, ha más színű matricára vágysz kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, mindenben a segítségedre leszünk.
Természetesen minden egyes matrica rendelhető egyedi méretben is, az oldalra csak a legnépszerűbb méretek kerülnek ki. Amennyiben egyedi igényed lenne, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot az info@matricadepo.hu címen :)
Megtalálható még:
Autómatricák Motivációs matricák, faltetoválások Szöveges autómatricák Sport autómatricák

Hasonló termékek