Baby Shark (bébi cápa) állatos falmatrica

Baby Shark (bébi cápa) állatos falmatrica kép
A matrica-képek csak tájékoztató jellegűek, a valóságban a színek a kontraszttól és megvilágítástól függően eltérőek lehetnek. Itt a világos tónusú matricákat sötét háttéren mutatjuk, a sötét tónusúakat pedig világos háttér előtt a jobb láthatóság kedvéért.
1 049 Ft
Egységár: 1 049 Ft
Cikkszám: MD_BABY_SHARK
Módosítva: 2024-04-19 23:27:13
Vastagság: 75 mikron Anyaga: PVC
  • Időjárás álló
  • Kültérre / beltérre egyaránt
  • Egyedi méret lehetséges
  • Stabil, biztos tapadás
  • Öntapadós (permanens vízbázisú)
  • Szakértelmet nem igényel
  • Falra, fémre, fára egyaránt tapad
  • Egyedi méretben is elérhető

Megvásárolom!

Nem rendeltél még webáruházból? Nézd át a rendelési útmutatót: Webáruház útmutató

Akinek van gyereke, vagy bármilyen fiatalabb ismerőse, akkor egészen biztosan nem tudta kikerülni a Baby Shark című fantasztikus nótát (ami egyébként egy amerikai ún. tábortűz-dalból sarjadt ki, és egy vagány kis cápa családról szól), amelynek az egészen jellegzetesen gügye refrénje valószínűleg napokig nem ment ki a fejéből. Egyesek egyébként tetoválást is csináltattak már ebből, és most itt ez a remek matrica, hogy mindenkinek eszébe tudd jutattni a refrént (bééééébi sárk, tu tu tututu, tu tu tu, tututu), tehát amellett, hogy ez aranyos, akár még szivatásnak is tökéletes.

Minden matrica öntapadós, így a felhelyezésük külön szakértelmet nem igényel, továbbá fontos, hogy minden matrica képes tapadni az összes felsorolt felületre, tehát ha valami nem az "Autómatrica" kategóriában van, attól még autóra is tökéletes, csak a minta szerint nem oda soroltuk! Ugyanígy a falmatrica is tapad a kocsira :)
A matricák különböző színekben elérhetőek, az oldalon a legnépszerűbb színeket tűntetjük fel, ha más színű matricára vágysz kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, mindenben a segítségedre leszünk.
Természetesen minden egyes matrica rendelhető egyedi méretben is, az oldalra csak a legnépszerűbb méretek kerülnek ki. Amennyiben egyedi igényed lenne, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot az info@matricadepo.hu címen :)
Megtalálható még:
Autómatricák Fali dekorációk gyerekszobába Fali matricák nappaliba Mosdó és fürdő dekorációk