Atomkraft? Nein danke feliratos retro autómatrica

Atomkraft? Nein danke feliratos retro autómatrica kép
A matrica-képek csak tájékoztató jellegűek, a valóságban a színek a kontraszttól és megvilágítástól függően eltérőek lehetnek. Itt a világos tónusú matricákat sötét háttéren mutatjuk, a sötét tónusúakat pedig világos háttér előtt a jobb láthatóság kedvéért.
1 019 Ft
Egységár: 1 019 Ft
Cikkszám: MD_ATOMKRAFT_NEIN_DANKE
Módosítva: 2024-02-29 16:35:59
Vastagság: 75 mikron Anyaga: PVC
  • Időjárás álló
  • Kültérre / beltérre egyaránt
  • Egyedi méret lehetséges
  • Stabil, biztos tapadás
  • Öntapadós (permanens vízbázisú)
  • Szakértelmet nem igényel
  • Falra, fémre, fára egyaránt tapad
  • Egyedi méretben is elérhető

Megvásárolom!

Nem rendeltél még webáruházból? Nézd át a rendelési útmutatót: Webáruház útmutató

Még az 1970-es évekből származik a jól ismert Atomkraft? Nein danke! szlogen, amely nálunk is eléggé közismert lett nem utolsósorban Fábry Sándor ténykedése folytán, ugyanis rengetegszer használja ezt a szófordulatot, így egy idő után már mi is viccesnek találtuk, és gondoltuk csinálunk belőle egy matrica mintát. Egyébként az eredeti szlogen a '70-es években felívelő, német atomenergia ellenes mozgalom jelmondata, jelentése pofon egyszerű: "Atomenergia? Nem köszönöm". Igazából még ma is megállja a helyét, hiszen a mai napig széles körben elterjedt nézet az atomenergia-ellenesség.

Minden matrica öntapadós, így a felhelyezésük külön szakértelmet nem igényel, továbbá fontos, hogy minden matrica képes tapadni az összes felsorolt felületre, tehát ha valami nem az "Autómatrica" kategóriában van, attól még autóra is tökéletes, csak a minta szerint nem oda soroltuk! Ugyanígy a falmatrica is tapad a kocsira :)
A matricák különböző színekben elérhetőek, az oldalon a legnépszerűbb színeket tűntetjük fel, ha más színű matricára vágysz kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, mindenben a segítségedre leszünk.
Természetesen minden egyes matrica rendelhető egyedi méretben is, az oldalra csak a legnépszerűbb méretek kerülnek ki. Amennyiben egyedi igényed lenne, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot az info@matricadepo.hu címen :)
Megtalálható még:
Autómatricák Szöveges autómatricák