A tiédet! - Lányos, csajos cuki és vicces autómatrica

A tiédet! - Lányos, csajos cuki és vicces autómatrica kép
A matrica-képek csak tájékoztató jellegűek, a valóságban a színek a kontraszttól és megvilágítástól függően eltérőek lehetnek. Itt a világos tónusú matricákat sötét háttéren mutatjuk, a sötét tónusúakat pedig világos háttér előtt a jobb láthatóság kedvéért.
1 029 Ft
Egységár: 1 029 Ft
Cikkszám: MD_TIEDET_LANYOS
Módosítva: 2024-05-19 07:54:24
Vastagság: 75 mikron Anyaga: PVC
  • Időjárás álló
  • Kültérre / beltérre egyaránt
  • Egyedi méret lehetséges
  • Stabil, biztos tapadás
  • Öntapadós (permanens vízbázisú)
  • Szakértelmet nem igényel
  • Falra, fémre, fára egyaránt tapad
  • Egyedi méretben is elérhető

Megvásárolom!

Nem rendeltél még webáruházból? Nézd át a rendelési útmutatót: Webáruház útmutató

Lányok, ha épp bevágtok valaki elé, vagy bármi olyat tesztek vezetés közben, ami esetleg másokat felzaklat, hát oda se neki. Ez mindenkivel ugyanúgy előfordul, viszont, ha fáradt/kedvetlen/konfliktuskerülő/bármi más vagy, és nem óhajtasz lemenni az autóból átkiabálás szintjére, itt ez a remek matrica, ami elmondja a válaszodat kérdés nélkül MINDENKINEK, és akinek nem inge, ne vegye magára. Ráadásul cuki csajos minta, aranyos betűkkel és szívecskével, meg egy apró smiley-el. És mondanom sem kell, rózsaszínben is elérhető :)

Minden matrica öntapadós, így a felhelyezésük külön szakértelmet nem igényel, továbbá fontos, hogy minden matrica képes tapadni az összes felsorolt felületre, tehát ha valami nem az "Autómatrica" kategóriában van, attól még autóra is tökéletes, csak a minta szerint nem oda soroltuk! Ugyanígy a falmatrica is tapad a kocsira :)
A matricák különböző színekben elérhetőek, az oldalon a legnépszerűbb színeket tűntetjük fel, ha más színű matricára vágysz kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, mindenben a segítségedre leszünk.
Természetesen minden egyes matrica rendelhető egyedi méretben is, az oldalra csak a legnépszerűbb méretek kerülnek ki. Amennyiben egyedi igényed lenne, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot az info@matricadepo.hu címen :)
Megtalálható még:
Vicces Autómatricák Felnőtt autómatricák Szöveges autómatricák

Hasonló termékek